top of page

Poroburgeri

Päivitetty: 6.10.2024


poroburgeri valmistuu poron jauhelihasta tehdyistä herkullisista burgeripihveistä ja omista suosikkitäytteistä


Poroburgeri poron jauhelihasta

Voit varioida poroburgerista erilaisia versioita omilla suosikkitäytteillä ja käyttämällä joko rieskapaloja tai hampurilaissämpylöitä. Tästä reseptistä tulee 4 poroburgeria.


 

Ainekset

  • 400 g poron jauhelihaa

  • 1 kananmuna

  • 1 sipuli

  • suolaa

  • savuporoa

  • 4 hampurilaissämpylää tai rieskaleipää

  • leipäjuustoa

  • salaattia

Valmistusohje


Valmista ensin burgeripihvit. Sulata poronjauheliha ja anna lämmetä hetken huoneenlämmössä. Sekoita poronjauheliha, kananmuna, hienonnettu sipuli ja suola keskenään. Muotoile taikina neljäksi sopivan kokoiseksi pihviksi.


Paista poroburgeripihvit pannulla molemmilta puolilta.

Valmistele muut täytteet ja lämmitä sämpylät. Kokoa mieleisesti poroburgeri.

 

Reseptin tuotteet


Katso lisää pororeseptejä osoitteesta pororeseptit.fi

 
 
bottom of page